Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Mateo92 Wojciechowski (21160 niezalogowanych)
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
przyznaje się jestem słaba kiedy płaczę z żalu...(nie za Leszkiem,tylko dlatego ze zginęło96 osób np.)
ale wiem MNICHU kiedy powinnam być silna,a okazywanie uczuć to w dzisiejszych czasach jest odwaga
Zgłoś wpis
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
mam inne zdane ale szanuje twoje
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
Adamm,ja Śmierć nie uważam za coś złego,i nie boje się Jej
zal mi tylko tych co zostają ze swoja rozpacza po najbliższych
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Wiedzma w sumie to mozna sie zgodzic ze wszystkimi punktami myslenia.
Patrzac na ta katastrofe z ludzkiej perspektywy to rzeczywiscie przykro
ze tak sie stalo. Na przyklad Putra osierocil 8 dzieci. Nie podoba mi sie
tylko polityczna szopka wokol calego wydarzenia, nie podoba mi sie ze
Kaczynski spocznie w miejscu do do ktorego bedzie pasowal (sorki) jak
siodlo jezdzieckie do swini.
A tak na marginesie to jesli ktos nie ma polskiej tv to polecam Ipla.
Macie po instalaci wszystko na zywo.
www.ipla.pl/index.html
Pozdrowka
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Osobiscie nie zgadzam sie z MNICHEM, okazywanie uczuc nie jest w moim mniemaniu oznaka slabosci a wrecz przeciwnie, oczywiscie, ze jest to sprawa bardzo indywidualna , wrecz intymna ...tylko jak nazwac fakt, iz skoro jest mi zle to co, mam sie usmiechac?dlaczego ? bo nie wypada? byc moze czegos nie rozumiem , ale w moim jezyku to nazywa sie falszem lub obluda.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
vadeer1 napisał:
Kurczę ciężkie to moje życie Kurde, bo rozumiem Marka, rozumiem Kolka i Blondynkę też. Ale rozumiem także i Magdę. Wiem, że śp. Kaczyński niejednokrotnie namieszał w polityce tak krajowej jak i zagranicznej, wiem, że został prezydentem dzięki tzw. "moherowym beretom", ale wiem jednocześnie, że to on walczył o demokrację w Polsce, i to on został na prezydenta wybrany. Faktem oczywistym jest, że w sposób spektakularny zapewne Polsce się niczym nie przysłużył, i ten Wawel to przesada. Ale co zrobić jeśli tak po prostu jest tam gdzieś napisane, że jak prezydent zginie w służbie ojczyźnie, realizując zadania prezydenckie, to takie przywileje się mu należą. Myślę, że dyskusja jest tu zbędna i może należałoby jakieś sprostowania w papierach zrobić albo coś takiego, nie wiem.
Cieszy mnie baaaardzo fakt istnienia takiego portalu i jednak zapoznania, przynajmniej internetowego, tak wielu ludzi mądrych, mających i umiejących przekazać własne myśli i należycie je wyrazić. Mówię tak, gdyż chwilę mieszkam już w tej Holandii i kurczę, jakoś mało takich osób poznałem. A tu proszę nawet kolek z markiem rozmawiają jednym głosem.
I tyle chyba na ten czas, Pozdrawiam Wszystkich Forumowiczów.....
No i nie obrażajmy się

dostalam komplement bardzo dziekuje
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
wiedźma napisał:
nie chce mi się gadać...

wiedzma nie zawsze musisz gadac. ja pogadam bo mi sie troszke chce gadac kazdy czlowiek, ktory w ten sposob co ty reaguje jest wrazliwym czlowiekiem. wrazliwosc nie obludna, taka jakiej nie widac na codzien a my tu ( na forum) juz troszke sobie powiedzielismy i nic nowego nie odkrylam
ale najmilsze jest to, ze respektujemy sie. moze jak ja troszke o tym ponurym smutnym pelnym przemocy swiecie zapomnisz jak zobaczysz jak MY WSZYSCY pieknie ze soba w tym temacie rozmawiamy. ja jestem z tego powodu szczesliwa. ROZNIA SIE NASZE ZDANIA ALE NIKT NIKOMU NIE STOSUJE ARGUMENTOW PONIZEJ PASA. fajnie prawda?

swiat wedlug blondynki
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Tak BLONDYNKA jest milo i przyjemnie...i ogolnie jestem cały happyA co do żałoby to juz sie skonczyla wiec trzeba inny watek zalozycPozdro dla wszystkich!!!!
Zgłoś wpis
289 Postów
Krzysztof Chojnacki
(Ród Polaków w Rotterdam)
Doświadczony forumowicz
Adamm napisał:
Osobiscie nie zgadzam sie z MNICHEM, okazywanie uczuc nie jest w moim mniemaniu oznaka slabosci a wrecz przeciwnie, oczywiscie, ze jest to sprawa bardzo indywidualna , wrecz intymna ...tylko jak nazwac fakt, iz skoro jest mi zle to co, mam sie usmiechac?dlaczego ? bo nie wypada? byc moze czegos nie rozumiem , ale w moim jezyku to nazywa sie falszem lub obluda.

Nie mylmy pojęć fałszem i obłudą no i jeszcze hipokryzją można nazwać to co mieliśmy w telewizji przez ostatni tydzień w TVN
Zgłoś wpis
289 Postów
Krzysztof Chojnacki
(Ród Polaków w Rotterdam)
Doświadczony forumowicz
Aha odnośnie TV mogę jednak stwierdzić iż dało się oglądać jak mi do tej pory Newsy Polsatu nie było tam takiej szopki ja zrobili prezenterzy na TVN, po za tym przekonała mnie też dobra jakość przekazu przez neta, aż wręcz oszałamiająca porównując np fakty na stronie tvn, a jednak idzie oglądać na żywo w dobrej rozdzielczości i to za darmo - plus dla nich
Zgłoś wpis

Bliżej nas